Even voorstellen

 

Mijn naam is Nathalie Claessen, geboren en getogen in Maastricht.

 

Na mijn studie Internationaal Toerisme Management aan de NHTV in Breda, gevolgd door drie mooie jaren in het prachtige Nieuw Zeeland (voor studie en werk), werd het tijd om terug te keren naar het vertrouwde Maastricht. Vervolgens de studie paraveterinair dierenartsassistente gaan volgen vanwege mijn passie en liefde voor dieren die er van jongs af aan is geweest.

 

Het idee voor mijn dierenverzorgservice komt eigenlijk voort uit verzoekjes van familie en vrienden of ik kon helpen met het verzorgen van hun kat tijdens hun afwezigheid. Ook wist ik dat in de Randstad van Nederland al meer soortgelijke bedrijven bestonden. Conclusie: start Crazy Cats dierenverzorgservice in regio Maastricht sinds januari 2013.

 

 

Als gediplomeerd paraveterinair dierenartsassistente komt mijn medische kennis, werkervaring en kundigheid uiteraard goed van pas bij de werkzaamheden van Crazy Cats, waarbij meer komt kijken dan simpelweg wat eten geven en de kattenbak verschonen. Het is uitermate belangrijk in geval van een ziek diertje om precies te weten wat er aan de hand kan zijn, welke actie nodig is en hoe urgent de situatie is. Crazy Cats is tenslotte onderdeel van de vakantie ervaring van de baasjes. Als het goed gaat met hun geliefde huisdier(en), dan hebben zij ook een gerust gevoel en hopelijk een mooie vakantie. 

 

Tevens bezit ik ook heel wat kennis over kattengedrag, verrijking van de leefruimte van de kat(ten) en tips en trucs voor het leven met een kat. Ik heb zelf uiteraard ook poezenkids: vier katers Mojo, Pip, Teddy en Finn.