Werkwijze

Crazy Cats stemt de verzorging af aan de behoefte van elk huisdier. Ik vertel u graag over mijn werkwijze tijdens ons vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard mag u mij ook altijd bellen, mailen of een WhatsApp berichtje sturen. 

 

Check mijn Facebook pagina voor de dag tot dag avonturen van Crazy Cats. Hier kunt u ook vele reviews lezen, alsook in het tabblad Reviews op deze website.

 

Voor meer informatie of vragen, mag u altijd contact opnemen met Crazy Cats.

Mijn kater Mojo
Mijn kater Mojo

 

Crazy Cats = 100% diervriendelijk

 

Doordat Crazy Cats werkt met nauwkeurig opgestelde medische- en algemene voorwaarden bent u verzekerd van een zo verantwoord mogelijke zorg voor uw dier en wordt het belang van uw dier altijd voorop gesteld.

 

 

Van u wordt gevraagd dat u zorg draagt voor het jaarlijkse dierenartsbezoek: uw kat wordt geënt voor de katten- en niesziekte en krijgt een algemene controle van uw dierenarts. Voor het konijn de jaarlijkse enting tegen Myxomatose en VHS (Viraal Haemorrhagisch Syndroom).

 

 

Het is ook belangrijk dat uw kat 4 keer per jaar wordt ontwormd en het liefst maandelijks preventief wordt ontvlooid (met een veterinair verkrijgbaar middel), voordat er wordt verzorgd. Dit niet alleen voor uw eigen dier(en) en uzelf maar ook vanwege besmettingsgevaar t.o.v. Crazy Cats en mijn klanten.

Download
De hoofdpijn die vlooien, wormen en teken heet!
Alles over de vervelende vlooien, wormen en teken bij onze huisdieren en wat je ertegen kunt doen
Crazy Cats info folder vlooien, wormen,
Adobe Acrobat document 345.2 KB

Vlog Carnaval '18 - a day in the life of Crazy Cats