Reviews

 

Deel uw ervaringen met Crazy Cats dierenverzorgservice in het gastenboek

 

Mijn jongste furrbaby Finn (geadopteerd uit Athene via Nine Lives Greece)
Mijn jongste furrbaby Finn (geadopteerd uit Athene via Nine Lives Greece)

 

 

 

 

 

 

 

 

"Als het baasje van huis is, dansen de dieren op tafel met Crazy Cats dierenverzorgservice!"

Commentaren: 138
 • #138

  Bianca Winkens (zondag, 30 juni 2024)

  Onze kat van bijna 15 jaar is een zorgenkindje waardoor wij het steeds moeilijker vinden om haar alleen achter te laten. Sinds Nathalie bij ons thuis komt heb ik dat veel minder en durf ik met een gerust hart weg te gaan. Nathalie houdt je tijdens je vakantie op de hoogte met foto's en filmpjes. Tevens heeft zij een omvangrijke kennis op medisch gebied wat katten betreft. Kortom: Nathalie is een fijne oppas waar je je kat zonder kopzorgen aan kunt toevertrouwen .

 • #137

  Claudia Cybulka (maandag, 22 april 2024 10:11)

  Vorige week voor het eerst gebruik gemaakt van de service van Nathalie en zeker niet de laatste keer!

  Onze lieve kat Uma is een zorgen kindje. Ze heeft epilepsie, een voedselallergie en hoogstwaarschijnlijk nog meerdere allergieën. Dit maakte ook dat wij het erg lastig vonden om een weekendje weg of op vakantie te gaan.

  Vanaf het kennismakingsgesprek hadden wij een prettig gevoel bij Nathalie. Tijdens dit gesprek werd alles tot in de puntjes besproken zodat er van beide kanten geen vragen meer waren.

  Tijdens onze vakantie was het contact met Nathalie erg prettig. Ze stuurde veel updates, foto’s en video’s waarop te zien was dat Uma van haar gezelschap genoot.

  Absoluut een geweldige oppasservice dus!

  Dankjewel Nathalie

 • #136

  Cisca Simonis (woensdag, 14 februari 2024 10:02)

  Soms moet ik spontaan aan onze kattenverzorgster denken. Dat is niet gek als er hier in huis 3 katten rond lopen, die meerdere keren per jaar hun liefste 'glimlach' tonen, als Nathalie binnen stapt.
  We hoeven ons geen zorgen te maken, als we weg zijn. Nathalie kent de katten door en door. En de katten... zij kennen haar ook.
  Dexter, onze allemansvriend geeft haar maar al te graag een high five, dat betekent, tijd voor lekkers.
  Floor pakt het wat rustiger aan en wacht met haar koperen, ronde kraalogen netjes op haar beurt. Niemand kan die mooie ogen weerstaan.
  En Luna, onze maine coon heeft zo haar eigen methodes. Vanonder het bed hoort en ziet ze alles. Daar voelt ze zich veilig en luistert ze wat Nathalie haar allemaal te vertellen heeft.
  En soms gaat Luna als beloning op bed liggen, of komt ze zelfs naar beneden en staat ze toe dat Nathalie haar aait.

  Wij zijn blij met Nathalie, dat is duidelijk.
  Eind vorig jaar moesten we onze dagen weg, cancelen. Dexter werd ziek. Dus zaten we met kerstdag bij de dienstdoende dierenarts.
  Nathalie laat dan haar betrokkenheid meteen merken. En toen het mis ging met zijn pil geven en Dex begon te schuimbekken, was Nathalie de reddende engel, die meteen naar ons toe kwam. Met haar kundigheid en trucjes kreeg Dex zijn pil binnen.

  Dank je Nathalie, niet alleen voor het verzorgen van onze lieverds, ook dat je ons helpt, wanneer we vragen hebben, je belangstelling als een van onze katten ziek is en je hulp, waar mogelijk.

  Cisca

 • #135

  Desiree (zaterdag, 23 september 2023 15:19)

  Vorige jaar oktober 2022

  De katten voor het eerst 8 dagen aan Nathalie toe vertrouwd maar WoW wat deed ze het goed en de foto’s en filmpjes die we doorgestuurd kregen gaf je zelf ook rust dat alles goed ging we kwamen thuis van de vakantie en de katten kijken ons aan van huh waren jullie weg

  Nooit meer een andere kattenoppas voor ons als we op vakantie gaan !!

 • #134

  Shelly Tsui (zaterdag, 23 september 2023 13:54)

  People brag about many things but what I brag about to friends, family, and even strangers is our amazing cat-sitter Nathalie. She has been taking care of my fur creatures for 3 years now, and she treats them like her own. She sends frequent updates, is an experienced professional and is very knowledgeable. Communication is always quick and clear! Truly one-of-a- kind, lovely person (she even volunteers to help cats during her holidays—how can you beat that?!). We always say we will never find someone like her again if we ever leave Maastricht �

 • #133

  Marion en Anja (donderdag, 21 september 2023 20:19)

  Superfijne service van Nathalie. We hebben 10 katten en het was geen kleinigheid om aan deze klus te beginnen maar ze was geweldig!!!! Binnen een paar dagen kende ze alle namen en op de vele filmpjes hoorde je hoe liefdevol ze de katten toesprak en knuffelde! Ze deed echt een schepje bovenop de service en we konden met een gerust hart ons huis aan haar toevertrouwen terwijl we 2000 km verderop zaten. De katten waren enorm verwend en waren helemaal niet in de stress toen we weer thuis kwamen, wat normaal wel het geval is. Een pilletje geven deed ze ook prima en ging ferm de onverwachtse strijd aan.... Wat ons betreft nooit meer een andere oppas voor de katten. Kan niet beter!!!!

 • #132

  Vera Vondenhoff (dinsdag, 27 juni 2023 16:52)

  Vorig jaar voor de eerste keer op zoek naar een kattenoppas om op onze kater-'met gebruiksaanwijzing' te passen. Met de nodige twijfels om hem aan een vreemde toe te vertrouwen, gaf de kennismaking met Nathalie ons een goed gevoel. En dat heeft ze helemaal waargemaakt. Onze kat kwam niets te kort, we werden regelmatig met filmpjes en foto's op de hoogte gehouden en dat gaf een gerust gevoel, zodat wij onbezorgd van onze vakantie konden genieten.
  Ook dit jaar weer dankbaar en meer dan tevreden gebruik gemaakt van de service van Nathalie. Ook al missen we onze kat natuurlijk als we weg zijn, we weten dat hij in goede handen is. Het leek zelfs alsof hij Nathalie herkende, hij zag er op de foto's totaal ontspannen uit, hij heeft er een human-vriendinnetje bij gekregen ;)

 • #131

  Nina (maandag, 19 juni 2023 09:14)

  Ik vind het altijd erg moeilijk om mijn kat Noa achter te laten, maar dankzij Nathalie heb ik me geen moment zorgen hoeven te maken, en Noa was blij! Dankjewel voor de goede zorgen en fijne communicatie.

 • #130

  Nicole (zondag, 07 mei 2023 16:40)

  Super tevreden over de goede en liefdevolle zorgen van Nathalie voor mijn katten. Ze houdt je ook op de hoogte hoe het met de katjes gaat, wat heel fijn is. Katjes blij dat ze lekker thuis kunnen blijven en ik kon zorgeloos op pad. Bij thuiskomst waren mijn katten dan ook super relaxed en blij. Het was voor mij de eerste keer dat ik van de service van Nathalie gebruik heb gemaakt. Het voelde meteen heel vertrouwd en kan het iedereen aanraden. Heel fijn om te ervaren.
  Bedankt ook namens Alex & Yuki

 • #129

  Kitty (zaterdag, 06 mei 2023 21:10)

  Tijdens mijn vakantie heeft Nathalie weer geweldig voor mijn jongens gezorgd. Dankzij de filmpjes en foto's waren ze toch een beetje bij me. Nathalie is de enige aan wie ik mijn jongens toe vertrouw. Dankjewel en tot de volgende keer. Kopjes van Charlie en Mick.

 • #128

  Poes Saar (donderdag, 10 november 2022 14:16)

  Als ik het huis voor mij alleen heb, komt Nathalie. Ik hoor haar dan al rammelen aan de deur en loop de gang in waar ik meteen op mijn rug ga liggen om gekroeld te worden ;) heerlijk om even alle aandacht te krijgen! Ik zou haar aanbevelen bij al mijn poezenvrienden :)

 • #127

  Cisca (donderdag, 22 september 2022 23:56)

  Vandaag thuisgekomen na een korte vakantie van 5 dagen. Heerlijk om even te ontspannen en onze 3 lieve katten met een gerust hart aan de verzorging van Nathalie over te laten.
  Al menig jaartje komt Nathalie met enige regelmaat bij onze rakkers over de vloer. Zij kent hen door en door en weet wat er met ze aan de hand is.
  Dank je wel voor de goede zorgen. We zijn reuze blij met jou en de katjes, zeker weten, ook.
  En wat was het mooi, dat Luna op de valreep, een paar minuten voordat je wegging vandaag, onder het bed vandaan kwam (alwaar ze zich altijd verschool zodra je binnen kwam), als wou ze zeggen: bedankt kattenvrouwtje. Ik heb je heus wel gezien en gehoord.

  Een allerliefste blik van Floor, een high five van Dexter en een knipoog van Luna.

 • #126

  Catelijne (zondag, 18 september 2022 22:08)

  Nathalie verzorgt al een aantal jaren onze katten Vinnie en Sokje als wij van huis zijn. We zijn ontzettend blij met Nathalies goede zorgen! Het contact met Nathalie is altijd heel prettig en ze houdt ons geregeld up to date met leuke foto's en filmpjes. Onze katjes zijn dol op haar. Voor ons is het ontzettend fijn dat ze bij Nathalie in zulke goede handen zijn. Wij gaan altijd met een gerust gevoel op vakantie en kunnen ook echt genieten, wetende dat Nathalie thuis zo goed voor ons duo zorgt. Ook toen Sokje een ontstoken oogje bleek te hebben, heeft Nathalie dit allemaal geregeld. Nathalie je bent super! We bevelen jouw service van harte aan!

 • #125

  Lieve en Pepijn (dinsdag, 13 september 2022 12:46)

  Saartje heeft een geweldige vakantieperiode gehad dankzij de goede zorgen van Nathalie. De foto's en filmpjes die wij tijdens onze vakantie ontvingen waren super, dit stelde ons helemaal gerust dat het goed ging met Saartje. Bij een volgende vakantie maken we zeker weer gebruik van de service. Heel erg bedankt Nathalie!

 • #124

  Danja (zaterdag, 10 september 2022 08:34)

  Bedankt Nathalie voor de je goede en lieve zorgen voor Minoes. En natuurlijk ook de vogels en
  egels die op de valreep erbij kwamen. � Onze eerste keer maar zeker niet de laatste. Super service. TOP!

 • #123

  Adrian & Laura (woensdag, 31 augustus 2022 10:26)

  Thank you very much Nathalie for your dedication and care for our Felix. He enjoys the company and we can only but recommend what you do to anybody who might be reading this. Cheers!

 • #122

  Lies (woensdag, 31 augustus 2022 08:03)

  Wij zijn zo erg blij dat ons Noirtje in veilige handen is als we een paar dagen weg moeten. Noirtje is erg verlegen en heeft speciale aandacht nodig. Dit is zeker helemaal geen probleem voor Nathalie, met alle liefde zorgt ze dat Noirtje haar eigen ritme blijft volgen en helemaal geen stress ervaart. Als we thuis komen is Noirtje heel erg relaxt en wij ook dankzij Nathalie haar updates. Merci Nathalie!!

 • #121

  Kitty Schobbe (woensdag, 31 augustus 2022 06:54)

  In 2020 zijn mijn katertjes bij me komen wonen. Tijdens mijn eerste vakantie sinds de jongens in huis zijn, heeft Nathalie. voor ze gezorgd. Het was een hele geruststelling om te weten dat er super voor ze gezorgd werd. Dankzij de foto’s en filmpjes hield ze me op de hoogte. Nathalie is geweldig en wordt onze vaste kattenverzorgster. Charlie en Mick kan ik met een gerust hart aan haar toevertrouwen, Nathalie, dank je wel.

 • #120

  Yves (zondag, 28 augustus 2022 21:35)

  Nathalie zorgt nu al meer dan een jaar voor onze 2 kereltjes tijdens vakanties en daar zijn wij heel erg blij mee. De jongens reageren goed op haar en ze komen niets te kort. Ook de communicatie is helder en houdt Nathalie zich altijd aan de afspraken. Dikke aanrader!

 • #119

  WFK (zondag, 28 augustus 2022 21:21)

  1 woord voor Nathalie: HELDIN!
  Ze is zo dol met onze kat bubbel …. En bubbel met haar.
  Zoonlief wacht de hele dag op appjes, filmpjes en foto’s die Nathalie met zoveel liefde en zorg doorstuurt: de beste zorg voor zijn katje Bubbel….. is aan Nathalie toevertrouwd.

  DANK nathalie, je bent vreselijk goed in je vak! �

 • #118

  Clare B (dinsdag, 16 augustus 2022 10:33)

  It was the first time that we have left our cat 'Wicks' in the care of a cat sitter and it has been brilliant, a really great experience. From our first meeting with Natalie it was clear how passionate she is about cats and getting to know our boy before we left. During our trip we loved the little updates about how he was getting on and he was in great shape on our return home, staying in his home environment has been good for him.
  In fact, yesterday we was sleeping by the front door so we think he might have been waiting for Natalie and missing her!
  Would absolutely recommend Natalie
  Thanks again!

 • #117

  Bart, Brigitte en Niek (vrijdag, 29 juli 2022 23:25)

  Natalie werd ons aangeraden via mijn broer en ze heeft inmiddels al een aantal keer op onze Simba gepast. Wat een schot in de roos is zij! Simba houdt in basis helemaal niet van vreemden... zacht uitgedrukt maar op Natalie ligt zij letterlijk te wachten en is ze daarna tijdens het bezoek ook niet weg te slaan.

  Natalie wederom bedankt en tot de volgende keer maar weer!

 • #116

  Stephanie. O (donderdag, 09 juni 2022 11:57)

  Natalie is incredible at what she does. My cat has been very happy with her and the updates videos/pictures are so lovely. She really took the time to know my cat, understand what she needs and the environment she lives in. I’ve always come back to a happy cat :)

  Thank you so much Natalie, until next time!!

 • #115

  Amber (dinsdag, 07 juni 2022 15:30)

  We have never left our cat behind before and were very nervous but Nathalie was amazing! She really reassured us and took such amazing care of our cat. We would 100% recommend this service to anyone who is worried about their fur babies while they are away.

 • #114

  Vera (zondag, 29 mei 2022 23:51)

  Na 3 jaar onze kat niet lang alleen gelaten te hebben, wilden we toch een keertje met vakantie. We wilden hem niet uit zijn eigen omgeving halen, maar om hem zomaar aan vreemden te vertrouwen was ook wel een dingetje. Hij komt uit het asiel, is een beetje angstig en vreemden in zijn omgeving vindt hij eigenlijk niet fijn.
  Maar Nathalie en haar invalster hebben goed voor onze kat gezorgd. De filmpjes en foto's toonden een tevreden kater en gaven ons een gerust gevoel.
  En bij thuiskomst bleek niet alleen de kat, maar ook de planten verzorgd, spuugvlekjes opgeruimd en de woonkamer gestofzuigd (hij was nogal in de rui, dus de pluizen haar zullen nogal in de rondte gevlogen hebben). Bovendien was er goed contact met de buurman geweest, die onze kat af en toe naar binnen en buiten liet, zodat hij geen hele dag opgesloten zat. De afstemming tussen hen ging perfect.
  Na thuiskomst troffen we dezelfde kat aan als toen we vertrokken, hij heeft het goed gehad. Wij hebben hem waarschijnlijk meer gemist dan andersom ;)
  Dankjewel Nathalie!

 • #113

  Miriam & Daniël (woensdag, 30 maart 2022 09:35)

  Nathalie heeft tijdens onze vakantie voor onze 2 katten gezorgd (inclusief o.a. het opruimen van de restanten van een muis).
  Vanaf de eerste kennismaking waren ook onze poezen zichtbaar enthousiast (terwijl ze helemaal niet gewend zijn aan 'vreemden' en wegrennen zodra de deurbel gaat). We keken heel erg uit naar de dagelijkse update, foto's en filmpjes (erg leuk!).
  Het is heel erg fijn om met een gerust hart onze huisdieren achter te kunnen laten, zeker omdat we niet kunnen en willen terugvallen op familie of kennissen. Nathalie is duidelijk een echte poezen- en dierenliefhebster : iets wat voor ons echt een ‘must’ is.
  Dankjewel Nathalie en tot snel !

 • #112

  Miranda Quaden (maandag, 28 februari 2022 10:06)

  Op 4 tm 6 februari 2022 is Nathalie onze katten komen verzorgen. 2 kittens van van 6 maanden Igor en Stampertje en op onze 11 jarige kat Chiva. Wij kregen al hele leuke foto's doorgestuurd maar met het kennismaking gesprek zag ik dat het al goed ging. Igor ging al meteen naar Nathalie toe dat was voor ons al een teken dat ze gewoon erbij hoorde. Ik heb meteen mijn vakantie doorgegeven van het hele jaar. Ideaal dat je dan iemand hebt waar je heel veel vertrouwen in hebt en ziet hoe ze met liefde vol de katten verzorgd. Nathalie namens ons Chiva, Igor en Stampertje�en laurent en ikzelf en natuurlijk Aquila�bedankt en tot gauw weer �

 • #111

  Hanneke (donderdag, 07 oktober 2021 09:06)

  Tijdens onze week vakantie is Nathalie op onze kater Bob komen passen. Bobje is nog maar een half jaar oud en dit was de eerste keer dat we een weekje weggingen. Op de foto's en filmpjes die ze ons stuurde was te zien dat hij zich helemaal op z'n gemak voelde en ook gezellig kwam knuffelen op schoot. Geweldig! Fijn om te zien dat je kat in goede handen is bij Nathalie. Tot de volgende keer!

 • #110

  Giulia & Fabrice (donderdag, 23 september 2021 21:27)

  Nathalie looked after our Nina for a week.
  We really enjoyed the daily updates (video and photos), our cat had a great time with her.

  Higly recommended!

 • #109

  Wendy (donderdag, 09 september 2021 10:59)

  Nathalie heeft heerlijke aandacht gehad voor onze kat Yana tijdens een weekje vakantie. Een geruststellend idee dat ze er is voor Yana als wij even weg zijn. Tot snel weer!

 • #108

  Yolanda (dinsdag, 03 augustus 2021 14:20)

  Nathalie heeft in december 2019 al een paar dagen op onze kater Kobe gepast en dat was heel prettig voor Kobe en voor ons. Kobe was een zwerfkat en vertrouwd vreemden niet echt, maar met Nathalie had hij meteen een band. Daarom was het vanzelfsprekend dat Nathalie ook eind juli 2021 op Kobe zou passen. Het viel Nathalie op de dag van ons vertrek gelijk op dat Kobe last van zijn pootje had. Wij hadden dit zelf niet gezien. Ze heeft hier heel alert op gereageerd, heeft voor pijnstillers gezorgd en heeft Kobe na een paar dagen meegenomen naar de dierenarts. Dit was nogal een missie, want Kobe laat zich niet zo gemakkelijk vangen. Toen wij weer thuis waren troffen wij een herstelde Kobe aan, die nergens meer last van had. Naast het feit dat we geen buren of kennissen hoeven lastig te vallen, realiseerde ik me nu ook des te meer dat een professionele kattenoppas echt het geld dubbel en dik waard is.

 • #107

  Manon (dinsdag, 18 augustus 2020 21:06)

  Voor het eerst hebben we onze Poezel een weekje alleen gelaten, nadat we haar vanaf maart als zwerfkatje in huis hebben genomen. Ze is nog erg bang voor vreemden en we vonden het daarom best wel even spannend. We kregen de tip om gebruik te maken van Crazycatservice en daar zijn we nu ontzettend blij mee. Vanaf het begin was Nathalie ontzettend betrokken en vanaf dag 1 werden we op de hoogte gehouden met leuke filmpjes en foto's. Met een gerust hart hebben wij van onze vakantiedagen kunnen genieten, wetende dat Poezel in hele goede handen was. Dank je wel Nathalie en tot de volgende keer!

 • #106

  Kim (donderdag, 13 augustus 2020 18:29)

  Nathalie heeft heel last-minute, toen we spontaan besloten om dit jaar toch nog op vakantie te gaan, voor onze twee katten gezorgd. We waren erg blij met de goede zorgen. Onze Peach, die insuline nodig heeft, kwam meestal gewoon naar Nathalie toe, terwijl ze normaal niks met vreemden op heeft. Yoshi, die meestal op een afstandje gaat zitten kijken, kwam meteen knuffelen en Nathalie heeft zelfs spelletjes met hem kunnen doen. Verder werd ons huis netjes achter gelaten en onze tuin (ondanks hitte) in leven gehouden. Ook kregen we, heel leuk, een aantal foto’s en filmpjes toegestuurd van onze katten.
  Kortom, wij zijn dik tevreden en Yoshi en Peach ook!

 • #105

  Cisca (vrijdag, 03 juli 2020 18:22)

  Eindelijk! Na een onverwachte uitnodiging van onze dochter, schoonzoon en kleinkind, durfden we het aan, om een midweek met hen in een huisje in Nederland te vertoeven.

  In mei zou Nathalie voor onze 3 katten zorgen en wilden we naar het buitenland gaan. COVID-19 gooide roet in het eten en daarmee ook in de inkomsten van onze lieve kattenoppas. We hebben haar gesteund. Het werk dat zij doet is fantastisch, want onze katten blijven het liefst in hun eigen omgeving.

  We zijn blij, dat je onze katten hebt verzorgd en met ze hebt gespeeld. Zelfs Luna, die, wanneer er bezoek is, naar boven snelt en het voor gezien houdt, kwam de tweede dag onder het bed vandaan om stiekem naar je te kijken. En de dag erna kwam ze je meteen begroeten.
  Dexter liet je smelten met zijn high fives en Floor liet je zien, dat licht en schaduw héél interessant is om naar te kijken en achteraan te springen.

  Dank je wel Nathalie, dat je op zo’n korte termijn beschikbaar was om op onze liefste ondeugden te passen.

  Een dikke knuffel van Floor, Luna en Dexter

 • #104

  Sep en Saartje (dinsdag, 23 juni 2020 20:46)

  Nathalie heeft heel goed voor mijn katten gezorgd. Ik kreeg elke dag een update met filmpjes en foto’s. Nathalie heeft zelfs Saartje (die heel erg bang is voor vreemden) eten en snoepjes kunnen geven en zelfs te zien gekregen.
  Als baasje is het fijn dat er iemand aan huis komt zodat ik mijn angstig katje niet hoef te vervoeren voor een korte vakantie. Nathalie komt kundig over en begreep mijn katten.

 • #103

  Jana (dinsdag, 25 februari 2020 18:06)

  I appreciated the care the my sweet paw was given. I will definitely be in touch the next time I am out of town

 • #102

  Shelly Tsui (dinsdag, 25 februari 2020 15:14)

  I came across Nathalie’s service when I made a request in a Pet Sitters Facebook group. Safe to say, she’s my go-to-gal if I ever need someone to look after our cat.

  We left our Whiskey in her care from Feb 8-15, and from the pictures he enjoyed her company plenty! (Was a little jealous that he would miss her more than us! �).

  I highly recommend Nathalie if you want peace of mind during your time away from your pet. She organized an introductory meeting and noted down all the important details she would need to ensure a smooth looking-after, and sent regular updates on how our cat was doing (even during a storm, what a trooper!).

  Thanks so much, and we look forward to having you look after our lil trouble-maker again!

 • #101

  Detox (dinsdag, 18 februari 2020 21:15)

  Super tevreden en had het heel gezellig met Nathalie!
  Mijn baasje mag zo weer op vakantie gaan.

 • #100

  Puck (zaterdag, 04 januari 2020 08:20)

  De perfecte oplossing voor je stedentrip of vakantie. Wij gingen na de intake (Nathalie neemt alle tijd) met een gerust hart weg van onze twee kittens en dat is het enige wat telt. We keken elke dag weer uit naar de foto’s en filmpjes, zo leuk! Echt oprecht een aanrader!

 • #99

  Chris en Pascal (vrijdag, 03 januari 2020 23:19)

  Wij zijn helemaal tevreden over de zorg onlangs voor onze kater Frits. Met een gerust hart op vakantie, dikke tien voor Crazy Cats�

 • #98

  Roxana Dreessen (vrijdag, 03 januari 2020 21:53)

  Super tevreden met Nathalie haar service! Dagelijks kregen wij updates via Whatsapp d.m.v foto's en filmpjes hoe het met onze poezenkindjes ging. 2 van de 3 poezen zijn erg bang voor andere/onbekende mensen, maar Nathalie deed zich de tijd en moeite nemen zodat ook deze 2 lieverds hun avondeten kregen met de daarbij behorende instructies. In één woord TOP!

 • #97

  Karin (vrijdag, 03 januari 2020 21:44)

  Ik schrijf deze review terwijl we op vakantie zijn en Nathalie als vanouds enthousiast en zorgzaam op onze katten Morris en Johan past. We maken nu al een paar jaar naar volle tevredenheid gebruik van Nathalie’s oppasdiensten, het is elke keer weer een groot succes. We worden uitgebreid op de hoogte gehouden van het wel en wee van onze heren met amusante foto’s en video’s. Extra fijn is het dat Nathalie ervaring met medische handelingen heeft. Afgelopen zomer kreeg Morris een acuut en vrij ernstig oogprobleem, maar gelukkig was Nathalie alert en kon ze twee keer met hem naar de dierenarts gaan. Ook nu zijn de pillen en oogdruppels die hij twee keer per dag moet krijgen geen enkel probleem. Kortom: wij zijn elke keer weer supertevreden en gaan met een gerust hart weg. Ik raad Crazy Cats dan ook meer dan van harte aan!

 • #96

  Annelies (woensdag, 25 september 2019 23:35)

  Nathalie is de liefste en meest professionele oppas die er is. Ik vond het héél moeilijk om mijn kat Nino achter te laten. Hij is ruim 15 jaar, zeer eenkennig en bovendien nierpatiënt. Hij heeft medicijnen nodig en is een slechte eter. Ze heeft 4 dagen super goed voor hem gezorgd! De foto’s en video’s zijn fijn en geruststellend. Dat doet niemand haar na, zo goed.
  Namens Nino dank je wel voor de goede zorgen Nathalie! Nu jij er bent zal ik zeker nog eens van huis durven gaan.

 • #95

  Mandy en Pieter (woensdag, 25 september 2019 20:31)

  Nathalie komt sinds 3 jaar bij ons om op onze liever kater Kleine te passen! Kleine is duidelijk gek op haar en wij gaan sinds zij komt met een gerust hart op vakantie. Nathalie is verantwoordelijk, enorm lief voor dieren en zeer professioneel! Dankjewel Nathalie!!

 • #94

  Manon & Kay (kat Sam) (dinsdag, 10 september 2019 20:26)

  "Als het baasje van huis is, dansen de dieren op tafel met Crazy Cats dierenverzorgservice!" - - - Dit klopt echt! Halverwege onze vakantie waren onze snoepjes op en Nathalie kwam met de felix partymix en onze Sam was maar wat gelukkig! Met z'n tweetjes hebben ze een fijne week gehad, als we de foto's en filmpjes moeten geloven. Sammie is echt een eigengereide en eenkennige kater, voor veel mensen bang en hij komt al helemaal niet gemakkelijk bij je kroelen. Na 2 dagen was hij helemaal gewend en op zijn gemak. Wij zijn ontzettend blij met Nathalie en gingen gerust en relaxed op vakantie wetende dat Sam de beste zorg had. 1000x dank en zeker tot snel, een kopje namens Sam! �

 • #93

  Birgit Veskioja-Vrolijk (donderdag, 01 augustus 2019 16:10)

  Nathalie has taken care of our cat when we have been on vacations. It is very easy to communicate with her and she takes care of our cat very well. We are very happy with her service and she is very trustable. When she is with our cat I do not need to worry about anything. Thank you!

 • #92

  vic (juli 2019) (donderdag, 04 juli 2019 15:46)

  Ik vond het zo moeilijk om mijn kat achter te laten, maar bij de intake met Nathalie voelde ik al meteen dat het goed zat. Zij had goede tips, kwam heel professioneel over en met de kat klikte het ook meteen. Heerlijk was het om tijdens de vakantie updates te krijgen hoe het thuis ging met de kat (PD), dat was zo'n geruststelling. Toen ik thuis kwam zag alles er picobello uit en de kat was prima verzorgd. Ik zal nu wat vaker weg durven gaan, wetende dat er een goede opvang is. Heel erg bedankt voor de goede zorgen.

 • #91

  Estelle (maandag, 01 juli 2019 10:28)

  Hoi Nathalie, super fijn weer dat je op mijn beestjes hebt gepast tijdens mijn vakantie. Niet alleen de kat, maar ook mijn caviaatjes! Ik kan met een gerust hart op vakantie gaan als ik weet dat mijn beestjes goed verzorgt worden. En bij jou zijn ze meer dan in goede handen! Ik kijk altijd uit naar de leuke updates via foto's en filmpjes die je stuurt. Bedankt voor je goede zorgen!!

 • #90

  Cisca (maandag, 24 juni 2019 22:45)

  Haai Nathalie, bedankt voor de goede zorgen voor onze zieke Dexter. Heb ik de koffer ingepakt, klaar om op vakantie te gaan, merken we dat Dexter slechter gaat eten en de dag voor onze vakantie helemaal niet meer eet. We moesten onze trip cancelen en daarmee ook jouw bezoekjes aan onze 3 katten.
  In de daaropvolgende dagen, waarbij we 2 maal de dierenarts opzochten, bleef jij informeren hoe het met Dex ging en toen je hoorde dat hij al meer dan 4 dagen niet at, stond jij daar meteen voor onze deur. Met jouw tips is Dexter weer gaan eten en drinken. We zijn je echt dankbaar. Je bent onmiskenbaar een grote dierenvriend. Namens Floor, Luna en Dexter, zeggen we DANK JE WEL, Nathalie.

 • #89

  Erika Kuijf-Wamsteker (vrijdag, 21 juni 2019 20:36)

  Nathalie is een ontzettend fijne professionele kattenoppas. Ze komt al jaren bij ons aan huis en geeft onze poes Loes en katertje Silas aandacht en verzorging waardoor wij met een gerust hart op vakantie kunnen.
  We kijken altijd uit naar de foto’s en filmpjes die ze ons stuurt vanaf het thuisfront. Zo leuk en lief!
  We kunnen Crazy Cat’s dus van harte aanbevelen!
  Fam. Kuijf-Wamsteker