Reviews

 

Deel uw ervaringen met Crazy Cats dierenverzorgservice in het gastenboek

 

Mijn jongste furrbaby Ollie (geadopteerd uit Athene via Nine Lives Greece)
Mijn jongste furrbaby Ollie (geadopteerd uit Athene via Nine Lives Greece)

 

 

 

 

 

 

 

 

"Als het baasje van huis is, dansen de dieren op tafel met Crazy Cats dierenverzorgservice!"

Commentaren: 111
 • #111

  Hanneke (donderdag, 07 oktober 2021 09:06)

  Tijdens onze week vakantie is Nathalie op onze kater Bob komen passen. Bobje is nog maar een half jaar oud en dit was de eerste keer dat we een weekje weggingen. Op de foto's en filmpjes die ze ons stuurde was te zien dat hij zich helemaal op z'n gemak voelde en ook gezellig kwam knuffelen op schoot. Geweldig! Fijn om te zien dat je kat in goede handen is bij Nathalie. Tot de volgende keer!

 • #110

  Giulia & Fabrice (donderdag, 23 september 2021 21:27)

  Nathalie looked after our Nina for a week.
  We really enjoyed the daily updates (video and photos), our cat had a great time with her.

  Higly recommended!

 • #109

  Wendy (donderdag, 09 september 2021 10:59)

  Nathalie heeft heerlijke aandacht gehad voor onze kat Yana tijdens een weekje vakantie. Een geruststellend idee dat ze er is voor Yana als wij even weg zijn. Tot snel weer!

 • #108

  Yolanda (dinsdag, 03 augustus 2021 14:20)

  Nathalie heeft in december 2019 al een paar dagen op onze kater Kobe gepast en dat was heel prettig voor Kobe en voor ons. Kobe was een zwerfkat en vertrouwd vreemden niet echt, maar met Nathalie had hij meteen een band. Daarom was het vanzelfsprekend dat Nathalie ook eind juli 2021 op Kobe zou passen. Het viel Nathalie op de dag van ons vertrek gelijk op dat Kobe last van zijn pootje had. Wij hadden dit zelf niet gezien. Ze heeft hier heel alert op gereageerd, heeft voor pijnstillers gezorgd en heeft Kobe na een paar dagen meegenomen naar de dierenarts. Dit was nogal een missie, want Kobe laat zich niet zo gemakkelijk vangen. Toen wij weer thuis waren troffen wij een herstelde Kobe aan, die nergens meer last van had. Naast het feit dat we geen buren of kennissen hoeven lastig te vallen, realiseerde ik me nu ook des te meer dat een professionele kattenoppas echt het geld dubbel en dik waard is.

 • #107

  Manon (dinsdag, 18 augustus 2020 21:06)

  Voor het eerst hebben we onze Poezel een weekje alleen gelaten, nadat we haar vanaf maart als zwerfkatje in huis hebben genomen. Ze is nog erg bang voor vreemden en we vonden het daarom best wel even spannend. We kregen de tip om gebruik te maken van Crazycatservice en daar zijn we nu ontzettend blij mee. Vanaf het begin was Nathalie ontzettend betrokken en vanaf dag 1 werden we op de hoogte gehouden met leuke filmpjes en foto's. Met een gerust hart hebben wij van onze vakantiedagen kunnen genieten, wetende dat Poezel in hele goede handen was. Dank je wel Nathalie en tot de volgende keer!

 • #106

  Kim (donderdag, 13 augustus 2020 18:29)

  Nathalie heeft heel last-minute, toen we spontaan besloten om dit jaar toch nog op vakantie te gaan, voor onze twee katten gezorgd. We waren erg blij met de goede zorgen. Onze Peach, die insuline nodig heeft, kwam meestal gewoon naar Nathalie toe, terwijl ze normaal niks met vreemden op heeft. Yoshi, die meestal op een afstandje gaat zitten kijken, kwam meteen knuffelen en Nathalie heeft zelfs spelletjes met hem kunnen doen. Verder werd ons huis netjes achter gelaten en onze tuin (ondanks hitte) in leven gehouden. Ook kregen we, heel leuk, een aantal foto’s en filmpjes toegestuurd van onze katten.
  Kortom, wij zijn dik tevreden en Yoshi en Peach ook!

 • #105

  Cisca (vrijdag, 03 juli 2020 18:22)

  Eindelijk! Na een onverwachte uitnodiging van onze dochter, schoonzoon en kleinkind, durfden we het aan, om een midweek met hen in een huisje in Nederland te vertoeven.

  In mei zou Nathalie voor onze 3 katten zorgen en wilden we naar het buitenland gaan. COVID-19 gooide roet in het eten en daarmee ook in de inkomsten van onze lieve kattenoppas. We hebben haar gesteund. Het werk dat zij doet is fantastisch, want onze katten blijven het liefst in hun eigen omgeving.

  We zijn blij, dat je onze katten hebt verzorgd en met ze hebt gespeeld. Zelfs Luna, die, wanneer er bezoek is, naar boven snelt en het voor gezien houdt, kwam de tweede dag onder het bed vandaan om stiekem naar je te kijken. En de dag erna kwam ze je meteen begroeten.
  Dexter liet je smelten met zijn high fives en Floor liet je zien, dat licht en schaduw héél interessant is om naar te kijken en achteraan te springen.

  Dank je wel Nathalie, dat je op zo’n korte termijn beschikbaar was om op onze liefste ondeugden te passen.

  Een dikke knuffel van Floor, Luna en Dexter

 • #104

  Sep en Saartje (dinsdag, 23 juni 2020 20:46)

  Nathalie heeft heel goed voor mijn katten gezorgd. Ik kreeg elke dag een update met filmpjes en foto’s. Nathalie heeft zelfs Saartje (die heel erg bang is voor vreemden) eten en snoepjes kunnen geven en zelfs te zien gekregen.
  Als baasje is het fijn dat er iemand aan huis komt zodat ik mijn angstig katje niet hoef te vervoeren voor een korte vakantie. Nathalie komt kundig over en begreep mijn katten.

 • #103

  Jana (dinsdag, 25 februari 2020 18:06)

  I appreciated the care the my sweet paw was given. I will definitely be in touch the next time I am out of town

 • #102

  Shelly Tsui (dinsdag, 25 februari 2020 15:14)

  I came across Nathalie’s service when I made a request in a Pet Sitters Facebook group. Safe to say, she’s my go-to-gal if I ever need someone to look after our cat.

  We left our Whiskey in her care from Feb 8-15, and from the pictures he enjoyed her company plenty! (Was a little jealous that he would miss her more than us! �).

  I highly recommend Nathalie if you want peace of mind during your time away from your pet. She organized an introductory meeting and noted down all the important details she would need to ensure a smooth looking-after, and sent regular updates on how our cat was doing (even during a storm, what a trooper!).

  Thanks so much, and we look forward to having you look after our lil trouble-maker again!

 • #101

  Detox (dinsdag, 18 februari 2020 21:15)

  Super tevreden en had het heel gezellig met Nathalie!
  Mijn baasje mag zo weer op vakantie gaan.

 • #100

  Puck (zaterdag, 04 januari 2020 08:20)

  De perfecte oplossing voor je stedentrip of vakantie. Wij gingen na de intake (Nathalie neemt alle tijd) met een gerust hart weg van onze twee kittens en dat is het enige wat telt. We keken elke dag weer uit naar de foto’s en filmpjes, zo leuk! Echt oprecht een aanrader!

 • #99

  Chris en Pascal (vrijdag, 03 januari 2020 23:19)

  Wij zijn helemaal tevreden over de zorg onlangs voor onze kater Frits. Met een gerust hart op vakantie, dikke tien voor Crazy Cats�

 • #98

  Roxana Dreessen (vrijdag, 03 januari 2020 21:53)

  Super tevreden met Nathalie haar service! Dagelijks kregen wij updates via Whatsapp d.m.v foto's en filmpjes hoe het met onze poezenkindjes ging. 2 van de 3 poezen zijn erg bang voor andere/onbekende mensen, maar Nathalie deed zich de tijd en moeite nemen zodat ook deze 2 lieverds hun avondeten kregen met de daarbij behorende instructies. In één woord TOP!

 • #97

  Karin (vrijdag, 03 januari 2020 21:44)

  Ik schrijf deze review terwijl we op vakantie zijn en Nathalie als vanouds enthousiast en zorgzaam op onze katten Morris en Johan past. We maken nu al een paar jaar naar volle tevredenheid gebruik van Nathalie’s oppasdiensten, het is elke keer weer een groot succes. We worden uitgebreid op de hoogte gehouden van het wel en wee van onze heren met amusante foto’s en video’s. Extra fijn is het dat Nathalie ervaring met medische handelingen heeft. Afgelopen zomer kreeg Morris een acuut en vrij ernstig oogprobleem, maar gelukkig was Nathalie alert en kon ze twee keer met hem naar de dierenarts gaan. Ook nu zijn de pillen en oogdruppels die hij twee keer per dag moet krijgen geen enkel probleem. Kortom: wij zijn elke keer weer supertevreden en gaan met een gerust hart weg. Ik raad Crazy Cats dan ook meer dan van harte aan!

 • #96

  Annelies (woensdag, 25 september 2019 23:35)

  Nathalie is de liefste en meest professionele oppas die er is. Ik vond het héél moeilijk om mijn kat Nino achter te laten. Hij is ruim 15 jaar, zeer eenkennig en bovendien nierpatiënt. Hij heeft medicijnen nodig en is een slechte eter. Ze heeft 4 dagen super goed voor hem gezorgd! De foto’s en video’s zijn fijn en geruststellend. Dat doet niemand haar na, zo goed.
  Namens Nino dank je wel voor de goede zorgen Nathalie! Nu jij er bent zal ik zeker nog eens van huis durven gaan.

 • #95

  Mandy en Pieter (woensdag, 25 september 2019 20:31)

  Nathalie komt sinds 3 jaar bij ons om op onze liever kater Kleine te passen! Kleine is duidelijk gek op haar en wij gaan sinds zij komt met een gerust hart op vakantie. Nathalie is verantwoordelijk, enorm lief voor dieren en zeer professioneel! Dankjewel Nathalie!!

 • #94

  Manon & Kay (kat Sam) (dinsdag, 10 september 2019 20:26)

  "Als het baasje van huis is, dansen de dieren op tafel met Crazy Cats dierenverzorgservice!" - - - Dit klopt echt! Halverwege onze vakantie waren onze snoepjes op en Nathalie kwam met de felix partymix en onze Sam was maar wat gelukkig! Met z'n tweetjes hebben ze een fijne week gehad, als we de foto's en filmpjes moeten geloven. Sammie is echt een eigengereide en eenkennige kater, voor veel mensen bang en hij komt al helemaal niet gemakkelijk bij je kroelen. Na 2 dagen was hij helemaal gewend en op zijn gemak. Wij zijn ontzettend blij met Nathalie en gingen gerust en relaxed op vakantie wetende dat Sam de beste zorg had. 1000x dank en zeker tot snel, een kopje namens Sam! �

 • #93

  Birgit Veskioja-Vrolijk (donderdag, 01 augustus 2019 16:10)

  Nathalie has taken care of our cat when we have been on vacations. It is very easy to communicate with her and she takes care of our cat very well. We are very happy with her service and she is very trustable. When she is with our cat I do not need to worry about anything. Thank you!

 • #92

  vic (juli 2019) (donderdag, 04 juli 2019 15:46)

  Ik vond het zo moeilijk om mijn kat achter te laten, maar bij de intake met Nathalie voelde ik al meteen dat het goed zat. Zij had goede tips, kwam heel professioneel over en met de kat klikte het ook meteen. Heerlijk was het om tijdens de vakantie updates te krijgen hoe het thuis ging met de kat (PD), dat was zo'n geruststelling. Toen ik thuis kwam zag alles er picobello uit en de kat was prima verzorgd. Ik zal nu wat vaker weg durven gaan, wetende dat er een goede opvang is. Heel erg bedankt voor de goede zorgen.

 • #91

  Estelle (maandag, 01 juli 2019 10:28)

  Hoi Nathalie, super fijn weer dat je op mijn beestjes hebt gepast tijdens mijn vakantie. Niet alleen de kat, maar ook mijn caviaatjes! Ik kan met een gerust hart op vakantie gaan als ik weet dat mijn beestjes goed verzorgt worden. En bij jou zijn ze meer dan in goede handen! Ik kijk altijd uit naar de leuke updates via foto's en filmpjes die je stuurt. Bedankt voor je goede zorgen!!

 • #90

  Cisca (maandag, 24 juni 2019 22:45)

  Haai Nathalie, bedankt voor de goede zorgen voor onze zieke Dexter. Heb ik de koffer ingepakt, klaar om op vakantie te gaan, merken we dat Dexter slechter gaat eten en de dag voor onze vakantie helemaal niet meer eet. We moesten onze trip cancelen en daarmee ook jouw bezoekjes aan onze 3 katten.
  In de daaropvolgende dagen, waarbij we 2 maal de dierenarts opzochten, bleef jij informeren hoe het met Dex ging en toen je hoorde dat hij al meer dan 4 dagen niet at, stond jij daar meteen voor onze deur. Met jouw tips is Dexter weer gaan eten en drinken. We zijn je echt dankbaar. Je bent onmiskenbaar een grote dierenvriend. Namens Floor, Luna en Dexter, zeggen we DANK JE WEL, Nathalie.

 • #89

  Erika Kuijf-Wamsteker (vrijdag, 21 juni 2019 20:36)

  Nathalie is een ontzettend fijne professionele kattenoppas. Ze komt al jaren bij ons aan huis en geeft onze poes Loes en katertje Silas aandacht en verzorging waardoor wij met een gerust hart op vakantie kunnen.
  We kijken altijd uit naar de foto’s en filmpjes die ze ons stuurt vanaf het thuisfront. Zo leuk en lief!
  We kunnen Crazy Cat’s dus van harte aanbevelen!
  Fam. Kuijf-Wamsteker

 • #88

  Coco (vrijdag, 21 juni 2019 07:45)

  Nathalie is de liefste oppas ever, en ik kan het weten, als kritische poezen klant. Wij hebben samen een fotoshoot gehouden en video’s gemaakt, die Nathalie dagelijks naar mijn lieve baasjes stuurde om hen op de hoogte te houden hoe leuk ik het wel niet thuis had :) Nathalie is professioneel en ik voelde me een oprechte koningin toen ze mij verzorgde. Ik kreeg alle aandacht en er werd veel met mij gespeeld. Als mijn baasjes weer een keer weggaan, zal ik hen zeker vragen Nathalie weer in dienst te nemen :)

 • #87

  Jelske (vrijdag, 21 juni 2019 00:25)

  Afgelopen week heeft Nathalie op Sjuul gepast en ik ben super tevreden. De filmpjes en foto’s lieten zien hoe t met hem ging. De plantjes hebben water gekregen, ik was met een gerust gevoel op vakantie en -het belangrijkste- Sjuul was helemaal happy.
  Nogmaals dank je wel Nathalie!!!

 • #86

  Ellis en Gymmie (donderdag, 20 juni 2019 23:48)

  Wanneer wij op vakantie gaan of een weekendje weg zijn, schakelen we altijd Crazy Cats verzorgingsservice in! We kunnen dan met een gerust hart onze trip maken. Goede verzorging, spelen en aandacht voor de gezondheid van onze Gymmie. Nathalie is heel discreet, precies en flexibel. Zonder Crazy Cats geen vakantie! Blij dat dit bestaat.

 • #85

  Catelijne (zaterdag, 01 juni 2019 17:39)

  Hoi Nathalie. Bedankt voor de goede zorgen voor Vinnie en Sokje! Ontzettend fijn dat ze bij jou in zulke goede handen zijn. En super al die filmpjes en foto’s ook! We vertrouwen ze met een gerust hart zo weer aan jouw bekwame zorg toe. De katjes hebben genoten en wij hebben met een gerust hart vakantie gevierd, heel erg bedankt! Groetjes, Catelijne

 • #84

  Dominique Aarts (vrijdag, 31 mei 2019 14:22)

  Mijn katten werden ontzettend goed verzorgd, ook mijn katten die medicijnen nodig hadden werden erg goed en professioneel geholpen. Het was erg fijn om regelmatig updates te krijgen hoe het met de katten ging en om te zien dat ze veel aandacht kregen. Ik beveel Crazy Cats aan iedereen aan!

 • #83

  Cisca (dinsdag, 25 september 2018 22:57)

  Hoi Nathalie, bedankt voor de goede zorgjes. Floor en Luna zijn dik tevreden, lieten ze me weten.
  En wij natuurlijk ook. Ik vind het altijd moeilijk om de deugnieten achter te laten, dat weet je. Maar aan de foto’s en filmpjes, zie ik dat ze gewoon naar je toe komen, als ze je stem horen. Je bent vertrouwd voor hun. Een fijne gedachte voor mij.
  Je krijgt een high five van de dames en een lik over je wang.
  Geniet van je kleine pauzes en zekers tot een volgende keer.

 • #82

  Heleen (zaterdag, 22 september 2018 10:25)

  Nathalie is een fantastische kattenoppas!! Professioneel, betrouwbaar, flexibel en ook nog eens heel goed in kattenfoto's maken. Als ik een paar dagen wegga kan ik mijn kat met een gerust hart thuis achter laten. En als ik wat langer weg ben, geeft Nathalie ook de planten in het huis en de tuin water. Ze is altijd goed bereikbaar en doet haar best om passende oplossingen te bedenken. Ik ben meer dan tevreden!! Kan haar oppas service aan iedereen van harte aanbevelen.

 • #81

  Anoeska (dinsdag, 04 september 2018 12:01)

  De oppas-service van Nathalie is ons en onze twee katten erg goed bevallen! Bij de intake werd ik direct gerustgesteld omdat ik merkte dat Nathalie veel van katten weet en ook precies wil weten wat specifiek onze beestjes nodig hebben. Ze is professioneel en doet geen half werk. Uit alles blijkt haar liefde voor dieren! Tijdens de vakantie hebben we ons dan ook geen moment zorgen gemaakt, en kregen we regelmatig een leuke update met foto's en filmpjes. Toen wij een dag vertraging bleken te hebben met het vliegtuig heeft ze dat ook heel fijn opgevangen. Aanrader dus!

 • #80

  Angelique (vrijdag, 31 augustus 2018 20:43)

  Voor mij en voor mijn kater Kaneel was het de eerste keer dat ik een paar dagen van huis ging, dus vond het wat eng.
  Maar al gauw was ik gerust gesteld door de appjes en foto s/video die me gestuurd werden.
  Natalie doet het super en met veel liefde.
  Ze heeft een vaste klant erbij en het is aanrader!
  Ik kan in het vervolg met een gerust hart weg. :-)

 • #79

  Nicole (maandag, 13 augustus 2018 16:32)

  Ik kon met een gerust hart op vakantie, wetende dat Nathalie voor mijn twee katten zou zorgen. De updates, filmpjes en foto’s tussendoor stelden me al helemaal gerust dat de katten niets te kort kwamen. Ik kwam na 10 dagen thuis bij twee heerlijk relaxte katten die duidelijk genoeg verzorging en aandacht hebben gehad toen ik weg was. Zeer zeker een aanrader!

 • #78

  Josee en wouter (zondag, 05 augustus 2018 19:18)

  Na onze vakantie hebben we thuis twee zeer tevreden poezen aangetroffen. Onze katten vinden nieuwe mensen soms eng, maar met Nathalie waren ze snel op hun gemak. Doordat we op de hoogte werden gehouden over hoe het met ze ging hoefde we ons niet twee weken lang af te vragen hoe het met ze zou gaan. Het was zeer fijn en op onze volgende vakantie zouden we onze katten graag weer in handen van Nathalie achter laten. Bedankt!

 • #77

  Rinke (dinsdag, 24 juli 2018 09:30)

  Sjon en Bertje zijn super goed verzorgd! Ik vond het moeilijk om Bertje achter te laten omdat hij pas 5 maanden was, maar met het gezelschap en de goeie zorgen van Nathalie (en misschien een beetje van Sjon mijn andere kater), is het eigenlijk heel goed gegaan. De dagelijkse updates zorgden ervoor dat ik gerust was en de katten waren bij terugkomst allebei zeer tevreden ;). Een aanrader! Nathalie bedankt (ook namens de heren)!

 • #76

  Daantje & Dino (dinsdag, 12 juni 2018 10:40)

  Wij zijn afgelopen maart en mei drie weken verzorgd door Nathalie. Elke dag kwam ze bij ons langs en werd er lekker geknuffeld. Onze voetbakjes weer gevuld en er werden spelletjes gedaan. Ook werden er foto’s en filmpjes van ons gemaakt en die werden naar onze baasjes gestuurd. Ook lette Nathalie goed op onze gezondheid en werd er waar nodig medicatie toegediend.
  Het waten heerlijke weken en wij waten net als onze baasjes wel relaxed aan eind van hun vakantie ��
  We kijken uit naar de volgende keer dat Nathalie op ons komt passen!

 • #75

  Lidia Janevski (woensdag, 09 mei 2018 09:44)

  Via dierenarts Croughs op de Meerssenerweg, Maastricht kwam ik in contact met Nathalie van Crazy Cats. Ik zag haar opvallende visitekaartje liggen en op aanraden van de assistente heb ik deze meegenomen. Sinds een paar maanden hebben we een kitten, ons Brits Korthaartje 'Beanie' waarvoor we tijdens de meivakantie een geschikte oppas zochten. Ik vond het moeilijk om Beanie een weekje achter te laten, omdat hij nog zo jong is. In het kennismakingsgesprek nam Nathalie al die zorg weg. Het klikte goed, ze kwam super open en betrokken over, dus ik kon met een gerust hart op vakantie gaan. Nathalie heeft met veel liefde en entertainment (een snoepjesspeelbal, dagelijkse updates via whatsapp, instagram en facebook) voor Beanie gezorgd. Ik heb genoten van haar grappige updates tijdens mijn vakantie. In de toekomst ga ik zeker nog gebruik maken van haar service. Crazy Cats kan ik daarom van harte aanbevelen aan alle kattenbezitters, verzorgers en liefhebbers. Heb je geen kat, maar ben je een liefhebber, volg haar 'stories' eens op instagram, dat doet ze zo leuk!

  --------------------------------------------------------------------------------------------

  Trough vet Croughs on the Meerssenerweg, Maastricht I came into contact with Nathalie from Crazy Cats. I saw her noticeable business card and, on the advice of the assistant, I took it with me. Since a few months we have a kitten, our British Shorthair 'Beanie' for which we were looking for a suitable babysitter during the May holidays. I found it difficult to leave Beanie behind for a week because he is still so young. In the introductory meeting, Nathalie took away all the doubt. It clicked well, she was super open and involved, so I could go on holiday with peace of mind. Nathalie has provided Beanie with lots of love and entertainment (a candy play, daily updates via whatsapp, instagram and facebook). I enjoyed her funny updates during my holiday. In the future I will definitely use her service. I can therefore heartily recommend Crazy Cats to all cat owners, carers and enthusiasts. If you do not own a cat, but if you're only a cat lover, follow her 'stories' on instagram, she does this in such a fun way.

 • #74

  The Harty's (vrijdag, 16 maart 2018 16:04)

  My wife and I could not recommend Nathalie more highly. She has already taken care of our cats on multiple occasions and provides nice updates each day we are gone. She is very professional and puts our minds at ease when we are traveling. Looking forward to continuing to use her services while we are living here in Maastricht.

 • #73

  Rebecca Talen (donderdag, 25 januari 2018 18:32)

  We hebben onze twee Maine Coon broertjes met een gerust hart kunnen toevertrouwen aan de goede zorgen van Nathalie tijdens onze vakantie! Voor ons was dit de eerste keer dat wij van de diensten van Crazy Cats gebruik hebben gemaakt. Nathalie viel meteen al goed in de smaak bij onze katten. Tijdens de kennismaking kreeg ze al kopjes van onze Pim, die normaal gesproken altijd eerst even op een afstandje blijft hij onbekenden. Bij thuiskomst troffen we twee tevreden katten aan, volgens mij hadden ze ons nauwelijks gemist... Volgende vakantie weten we haar zeker weer te vinden!

 • #72

  Marisa (zaterdag, 06 januari 2018 08:09)

  I went back home for Christmas holidays and I needed someone to look after my two crazy cats. I called Nathalie a bit last minute but she still managed to come to my place and take care of them. She came to see them before I left and I explained everything, she was very professional and interested, and my cats loved her right away. During my absence I’ve always received daily updates, photos and videos of them playing with her, I was so relieved to see they were relaxed and happy!
  When I came back it was as if they were not alone during those days, everything was perfect! I totally recommend her and will call her again whenever I need. Thanks Nathalie!

 • #71

  Olga (woensdag, 27 december 2017 21:48)

  Super service! Omdat onze kater Gigi extra zorg nodig heeft i.v.m diabetes komt Nathalie voor hem zorgen als we weg zijn. Met groot vertrouwen en een goed gevoel laten we alles aan haar over. Door de filmpjes die ze stuurt kan ik aan hem zien dat het goed met hem gaat en dat geeft een extra zorgeloos gevoel. Ze is super lief en heeft een groot hart voor de poezen om haar heen! Dankjewel dat je voor onze Gigi komt zorgen en we zullen zeker weten nog vaak van je Crazy Cats service gebruik maken!

 • #70

  Mandy (dinsdag, 26 september 2017 21:35)

  Heel blij geweest met de goede zorgen voor onze kat Kleine tijdens onze vakantie. Na de eerste ontmoeting had ik meteen vertrouwen in haar. Lief en betrokken, een echte dierenvriend. Je kunt geen betere oppas hebben voor je kleine viervoeter! De volgende keer als we op vakantie gaan vragen we Nathalie zeker weer. Het was een heel fijn gevoel om te weten dat thuis alles goed gaat! En de foto's en filmpjes zijn super!

 • #69

  Isolde (woensdag, 30 augustus 2017 11:43)

  Wij kunnen ons geen betere poezenoppas wensen dan Nathalie! Met 2 poezendames in huis die allebei speciale zorg nodig hebben is het ontzettend fijn om met een gerust hart op vakantie te kunnen gaan. Nathalie neemt de tijd voor knuffels en zelfs ons mensenschuwe poesje komt bij haar op schoot! Ook medicatie toedienen en meedenken over medische kwesties hoort tot haar service. De blije poezenfilmpjes en foto's die wij toegestuurd krijgen zijn een extra plus op de al uitstekende verzorging. Wij hopen dat we nog lang gebruik mogen maken van haar lieve en deskundige zorg, bedankt Nathalie, ook namens onze poezendames!

 • #68

  Anna Schrander (dinsdag, 29 augustus 2017 21:07)

  Hoi Nathalie!

  Dankjewel voor het goede zorgen van Leia toen ik op vakantie was! Kan me echt geen betere oppas voorstellen! Superleuk dat je me zovaak foto's en filmpjes sturen! Heb extra van mijn vakantie kunnen genieten wetende dat Leia goed werd verzorgd!!!

  Xx Anna

 • #67

  Laura (zaterdag, 26 augustus 2017 12:47)

  Heerlijk om met een gerust gevoel op vakantie te kunnen gaan en te weten dat Poes liefdevol verzorgd wordt en alle aandacht krijgt van Nathalie. Heel leuk dat je regelmatig liet horen en zien hoe het met haar ging. Poes was totaal op r gemak en ontspannen bij thuiskomst. Ik kan iedereen jouw service aanraden! Nogmaals dankjewel voor al je goede zorgen :-) en bij de volgende vakantie hopelijk weer tot ziens

 • #66

  Jessie (zondag, 13 augustus 2017 15:58)

  Super opvang voor onze 2 jongetjes. Zeker voor herhaling vatbaar. Gaf tijdens onze vakantie een gerust gevoel. Tot de volgende keer. Poen van Kenske en Pieselke���

 • #65

  Tom (zondag, 13 augustus 2017 09:47)

  Crazycats is een echte aanrader. Ook nu zijn we weer heerlijk relaxed op vakantie kunnen gaan omdat we weten hoe goed onze boeven verzorgd worden. Ze krijgen niet alleen eten, maar er wordt ook met ze gespeeld en wij krijgen updates, incl foto's toegestuurd! Crazycats zorgt er als extra ook nog eens voor dat de brievenbus geleegd wordt en er was zelfs gestofzuigd bij thuiskomst! Onze katten waren heel relaxed toen we thuiskwamen, deze oppasservice is zowel voor hen als voor hun baasjes 100x beter dan ze wegbrengen naar een pension. Thx Nathalie!

 • #64

  Marleen Boot (zaterdag, 17 juni 2017 14:34)

  Hallo Nathalie, sinds kort help je me met de verzorging van de pootjes van onze lieve, prachtige, oude kater Nelis. Je professionele hulp bij de verzorging van is fantastisch. Je bent vertrouwd, en het is goed te weten dat je ook hulp kunt geven bij medische zorg voor de diertjes.
  Je straalt je liefde voor de dieren uit dat is heel bijzonder.
  Bedankt, voor alle goede zorgen.

 • #63

  Vera (donderdag, 08 juni 2017 19:15)

  Hi Nathalie, bedankt voor alle goede zorgen op mijn kleine monstertje! Super blij met je service. :) ging met een gerust hart naar Pinkpop, en door de leuke foto's en filmpjes hoefde ik me geen zorgen te maken!

 • #62

  Vivi Manos-Lintner (zondag, 07 mei 2017 22:24)

  Hallo Nathalie,

  Bedankt voor het verzorgen van mijn schatjes tijdens onze vakantie. Fijn dat we contact hadden via Whatsapp en bedankt voor de filmpjes en foto's. Veel succes met je bedrijf.!!!'