Reviews

 

Deel uw ervaringen met Crazy Cats dierenverzorgservice in het gastenboek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Als het baasje van huis is, dansen de dieren op tafel met Crazy Cats dierenverzorgservice!"

Commentaren: 96
 • #96

  Annelies (woensdag, 25 september 2019 23:35)

  Nathalie is de liefste en meest professionele oppas die er is. Ik vond het héél moeilijk om mijn kat Nino achter te laten. Hij is ruim 15 jaar, zeer eenkennig en bovendien nierpatiënt. Hij heeft medicijnen nodig en is een slechte eter. Ze heeft 4 dagen super goed voor hem gezorgd! De foto’s en video’s zijn fijn en geruststellend. Dat doet niemand haar na, zo goed.
  Namens Nino dank je wel voor de goede zorgen Nathalie! Nu jij er bent zal ik zeker nog eens van huis durven gaan.

 • #95

  Mandy en Pieter (woensdag, 25 september 2019 20:31)

  Nathalie komt sinds 3 jaar bij ons om op onze liever kater Kleine te passen! Kleine is duidelijk gek op haar en wij gaan sinds zij komt met een gerust hart op vakantie. Nathalie is verantwoordelijk, enorm lief voor dieren en zeer professioneel! Dankjewel Nathalie!!

 • #94

  Manon & Kay (kat Sam) (dinsdag, 10 september 2019 20:26)

  "Als het baasje van huis is, dansen de dieren op tafel met Crazy Cats dierenverzorgservice!" - - - Dit klopt echt! Halverwege onze vakantie waren onze snoepjes op en Nathalie kwam met de felix partymix en onze Sam was maar wat gelukkig! Met z'n tweetjes hebben ze een fijne week gehad, als we de foto's en filmpjes moeten geloven. Sammie is echt een eigengereide en eenkennige kater, voor veel mensen bang en hij komt al helemaal niet gemakkelijk bij je kroelen. Na 2 dagen was hij helemaal gewend en op zijn gemak. Wij zijn ontzettend blij met Nathalie en gingen gerust en relaxed op vakantie wetende dat Sam de beste zorg had. 1000x dank en zeker tot snel, een kopje namens Sam! �

 • #93

  Birgit Veskioja-Vrolijk (donderdag, 01 augustus 2019 16:10)

  Nathalie has taken care of our cat when we have been on vacations. It is very easy to communicate with her and she takes care of our cat very well. We are very happy with her service and she is very trustable. When she is with our cat I do not need to worry about anything. Thank you!

 • #92

  vic (juli 2019) (donderdag, 04 juli 2019 15:46)

  Ik vond het zo moeilijk om mijn kat achter te laten, maar bij de intake met Nathalie voelde ik al meteen dat het goed zat. Zij had goede tips, kwam heel professioneel over en met de kat klikte het ook meteen. Heerlijk was het om tijdens de vakantie updates te krijgen hoe het thuis ging met de kat (PD), dat was zo'n geruststelling. Toen ik thuis kwam zag alles er picobello uit en de kat was prima verzorgd. Ik zal nu wat vaker weg durven gaan, wetende dat er een goede opvang is. Heel erg bedankt voor de goede zorgen.

 • #91

  Estelle (maandag, 01 juli 2019 10:28)

  Hoi Nathalie, super fijn weer dat je op mijn beestjes hebt gepast tijdens mijn vakantie. Niet alleen de kat, maar ook mijn caviaatjes! Ik kan met een gerust hart op vakantie gaan als ik weet dat mijn beestjes goed verzorgt worden. En bij jou zijn ze meer dan in goede handen! Ik kijk altijd uit naar de leuke updates via foto's en filmpjes die je stuurt. Bedankt voor je goede zorgen!!

 • #90

  Cisca (maandag, 24 juni 2019 22:45)

  Haai Nathalie, bedankt voor de goede zorgen voor onze zieke Dexter. Heb ik de koffer ingepakt, klaar om op vakantie te gaan, merken we dat Dexter slechter gaat eten en de dag voor onze vakantie helemaal niet meer eet. We moesten onze trip cancelen en daarmee ook jouw bezoekjes aan onze 3 katten.
  In de daaropvolgende dagen, waarbij we 2 maal de dierenarts opzochten, bleef jij informeren hoe het met Dex ging en toen je hoorde dat hij al meer dan 4 dagen niet at, stond jij daar meteen voor onze deur. Met jouw tips is Dexter weer gaan eten en drinken. We zijn je echt dankbaar. Je bent onmiskenbaar een grote dierenvriend. Namens Floor, Luna en Dexter, zeggen we DANK JE WEL, Nathalie.

 • #89

  Erika Kuijf-Wamsteker (vrijdag, 21 juni 2019 20:36)

  Nathalie is een ontzettend fijne professionele kattenoppas. Ze komt al jaren bij ons aan huis en geeft onze poes Loes en katertje Silas aandacht en verzorging waardoor wij met een gerust hart op vakantie kunnen.
  We kijken altijd uit naar de foto’s en filmpjes die ze ons stuurt vanaf het thuisfront. Zo leuk en lief!
  We kunnen Crazy Cat’s dus van harte aanbevelen!
  Fam. Kuijf-Wamsteker

 • #88

  Coco (vrijdag, 21 juni 2019 07:45)

  Nathalie is de liefste oppas ever, en ik kan het weten, als kritische poezen klant. Wij hebben samen een fotoshoot gehouden en video’s gemaakt, die Nathalie dagelijks naar mijn lieve baasjes stuurde om hen op de hoogte te houden hoe leuk ik het wel niet thuis had :) Nathalie is professioneel en ik voelde me een oprechte koningin toen ze mij verzorgde. Ik kreeg alle aandacht en er werd veel met mij gespeeld. Als mijn baasjes weer een keer weggaan, zal ik hen zeker vragen Nathalie weer in dienst te nemen :)

 • #87

  Jelske (vrijdag, 21 juni 2019 00:25)

  Afgelopen week heeft Nathalie op Sjuul gepast en ik ben super tevreden. De filmpjes en foto’s lieten zien hoe t met hem ging. De plantjes hebben water gekregen, ik was met een gerust gevoel op vakantie en -het belangrijkste- Sjuul was helemaal happy.
  Nogmaals dank je wel Nathalie!!!

 • #86

  Ellis en Gymmie (donderdag, 20 juni 2019 23:48)

  Wanneer wij op vakantie gaan of een weekendje weg zijn, schakelen we altijd Crazy Cats verzorgingsservice in! We kunnen dan met een gerust hart onze trip maken. Goede verzorging, spelen en aandacht voor de gezondheid van onze Gymmie. Nathalie is heel discreet, precies en flexibel. Zonder Crazy Cats geen vakantie! Blij dat dit bestaat.

 • #85

  Catelijne (zaterdag, 01 juni 2019 17:39)

  Hoi Nathalie. Bedankt voor de goede zorgen voor Vinnie en Sokje! Ontzettend fijn dat ze bij jou in zulke goede handen zijn. En super al die filmpjes en foto’s ook! We vertrouwen ze met een gerust hart zo weer aan jouw bekwame zorg toe. De katjes hebben genoten en wij hebben met een gerust hart vakantie gevierd, heel erg bedankt! Groetjes, Catelijne

 • #84

  Dominique Aarts (vrijdag, 31 mei 2019 14:22)

  Mijn katten werden ontzettend goed verzorgd, ook mijn katten die medicijnen nodig hadden werden erg goed en professioneel geholpen. Het was erg fijn om regelmatig updates te krijgen hoe het met de katten ging en om te zien dat ze veel aandacht kregen. Ik beveel Crazy Cats aan iedereen aan!

 • #83

  Cisca (dinsdag, 25 september 2018 22:57)

  Hoi Nathalie, bedankt voor de goede zorgjes. Floor en Luna zijn dik tevreden, lieten ze me weten.
  En wij natuurlijk ook. Ik vind het altijd moeilijk om de deugnieten achter te laten, dat weet je. Maar aan de foto’s en filmpjes, zie ik dat ze gewoon naar je toe komen, als ze je stem horen. Je bent vertrouwd voor hun. Een fijne gedachte voor mij.
  Je krijgt een high five van de dames en een lik over je wang.
  Geniet van je kleine pauzes en zekers tot een volgende keer.

 • #82

  Heleen (zaterdag, 22 september 2018 10:25)

  Nathalie is een fantastische kattenoppas!! Professioneel, betrouwbaar, flexibel en ook nog eens heel goed in kattenfoto's maken. Als ik een paar dagen wegga kan ik mijn kat met een gerust hart thuis achter laten. En als ik wat langer weg ben, geeft Nathalie ook de planten in het huis en de tuin water. Ze is altijd goed bereikbaar en doet haar best om passende oplossingen te bedenken. Ik ben meer dan tevreden!! Kan haar oppas service aan iedereen van harte aanbevelen.

 • #81

  Anoeska (dinsdag, 04 september 2018 12:01)

  De oppas-service van Nathalie is ons en onze twee katten erg goed bevallen! Bij de intake werd ik direct gerustgesteld omdat ik merkte dat Nathalie veel van katten weet en ook precies wil weten wat specifiek onze beestjes nodig hebben. Ze is professioneel en doet geen half werk. Uit alles blijkt haar liefde voor dieren! Tijdens de vakantie hebben we ons dan ook geen moment zorgen gemaakt, en kregen we regelmatig een leuke update met foto's en filmpjes. Toen wij een dag vertraging bleken te hebben met het vliegtuig heeft ze dat ook heel fijn opgevangen. Aanrader dus!

 • #80

  Angelique (vrijdag, 31 augustus 2018 20:43)

  Voor mij en voor mijn kater Kaneel was het de eerste keer dat ik een paar dagen van huis ging, dus vond het wat eng.
  Maar al gauw was ik gerust gesteld door de appjes en foto s/video die me gestuurd werden.
  Natalie doet het super en met veel liefde.
  Ze heeft een vaste klant erbij en het is aanrader!
  Ik kan in het vervolg met een gerust hart weg. :-)

 • #79

  Nicole (maandag, 13 augustus 2018 16:32)

  Ik kon met een gerust hart op vakantie, wetende dat Nathalie voor mijn twee katten zou zorgen. De updates, filmpjes en foto’s tussendoor stelden me al helemaal gerust dat de katten niets te kort kwamen. Ik kwam na 10 dagen thuis bij twee heerlijk relaxte katten die duidelijk genoeg verzorging en aandacht hebben gehad toen ik weg was. Zeer zeker een aanrader!

 • #78

  Josee en wouter (zondag, 05 augustus 2018 19:18)

  Na onze vakantie hebben we thuis twee zeer tevreden poezen aangetroffen. Onze katten vinden nieuwe mensen soms eng, maar met Nathalie waren ze snel op hun gemak. Doordat we op de hoogte werden gehouden over hoe het met ze ging hoefde we ons niet twee weken lang af te vragen hoe het met ze zou gaan. Het was zeer fijn en op onze volgende vakantie zouden we onze katten graag weer in handen van Nathalie achter laten. Bedankt!

 • #77

  Rinke (dinsdag, 24 juli 2018 09:30)

  Sjon en Bertje zijn super goed verzorgd! Ik vond het moeilijk om Bertje achter te laten omdat hij pas 5 maanden was, maar met het gezelschap en de goeie zorgen van Nathalie (en misschien een beetje van Sjon mijn andere kater), is het eigenlijk heel goed gegaan. De dagelijkse updates zorgden ervoor dat ik gerust was en de katten waren bij terugkomst allebei zeer tevreden ;). Een aanrader! Nathalie bedankt (ook namens de heren)!

 • #76

  Daantje & Dino (dinsdag, 12 juni 2018 10:40)

  Wij zijn afgelopen maart en mei drie weken verzorgd door Nathalie. Elke dag kwam ze bij ons langs en werd er lekker geknuffeld. Onze voetbakjes weer gevuld en er werden spelletjes gedaan. Ook werden er foto’s en filmpjes van ons gemaakt en die werden naar onze baasjes gestuurd. Ook lette Nathalie goed op onze gezondheid en werd er waar nodig medicatie toegediend.
  Het waten heerlijke weken en wij waten net als onze baasjes wel relaxed aan eind van hun vakantie ��
  We kijken uit naar de volgende keer dat Nathalie op ons komt passen!

 • #75

  Lidia Janevski (woensdag, 09 mei 2018 09:44)

  Via dierenarts Croughs op de Meerssenerweg, Maastricht kwam ik in contact met Nathalie van Crazy Cats. Ik zag haar opvallende visitekaartje liggen en op aanraden van de assistente heb ik deze meegenomen. Sinds een paar maanden hebben we een kitten, ons Brits Korthaartje 'Beanie' waarvoor we tijdens de meivakantie een geschikte oppas zochten. Ik vond het moeilijk om Beanie een weekje achter te laten, omdat hij nog zo jong is. In het kennismakingsgesprek nam Nathalie al die zorg weg. Het klikte goed, ze kwam super open en betrokken over, dus ik kon met een gerust hart op vakantie gaan. Nathalie heeft met veel liefde en entertainment (een snoepjesspeelbal, dagelijkse updates via whatsapp, instagram en facebook) voor Beanie gezorgd. Ik heb genoten van haar grappige updates tijdens mijn vakantie. In de toekomst ga ik zeker nog gebruik maken van haar service. Crazy Cats kan ik daarom van harte aanbevelen aan alle kattenbezitters, verzorgers en liefhebbers. Heb je geen kat, maar ben je een liefhebber, volg haar 'stories' eens op instagram, dat doet ze zo leuk!

  --------------------------------------------------------------------------------------------

  Trough vet Croughs on the Meerssenerweg, Maastricht I came into contact with Nathalie from Crazy Cats. I saw her noticeable business card and, on the advice of the assistant, I took it with me. Since a few months we have a kitten, our British Shorthair 'Beanie' for which we were looking for a suitable babysitter during the May holidays. I found it difficult to leave Beanie behind for a week because he is still so young. In the introductory meeting, Nathalie took away all the doubt. It clicked well, she was super open and involved, so I could go on holiday with peace of mind. Nathalie has provided Beanie with lots of love and entertainment (a candy play, daily updates via whatsapp, instagram and facebook). I enjoyed her funny updates during my holiday. In the future I will definitely use her service. I can therefore heartily recommend Crazy Cats to all cat owners, carers and enthusiasts. If you do not own a cat, but if you're only a cat lover, follow her 'stories' on instagram, she does this in such a fun way.

 • #74

  The Harty's (vrijdag, 16 maart 2018 16:04)

  My wife and I could not recommend Nathalie more highly. She has already taken care of our cats on multiple occasions and provides nice updates each day we are gone. She is very professional and puts our minds at ease when we are traveling. Looking forward to continuing to use her services while we are living here in Maastricht.

 • #73

  Rebecca Talen (donderdag, 25 januari 2018 18:32)

  We hebben onze twee Maine Coon broertjes met een gerust hart kunnen toevertrouwen aan de goede zorgen van Nathalie tijdens onze vakantie! Voor ons was dit de eerste keer dat wij van de diensten van Crazy Cats gebruik hebben gemaakt. Nathalie viel meteen al goed in de smaak bij onze katten. Tijdens de kennismaking kreeg ze al kopjes van onze Pim, die normaal gesproken altijd eerst even op een afstandje blijft hij onbekenden. Bij thuiskomst troffen we twee tevreden katten aan, volgens mij hadden ze ons nauwelijks gemist... Volgende vakantie weten we haar zeker weer te vinden!

 • #72

  Marisa (zaterdag, 06 januari 2018 08:09)

  I went back home for Christmas holidays and I needed someone to look after my two crazy cats. I called Nathalie a bit last minute but she still managed to come to my place and take care of them. She came to see them before I left and I explained everything, she was very professional and interested, and my cats loved her right away. During my absence I’ve always received daily updates, photos and videos of them playing with her, I was so relieved to see they were relaxed and happy!
  When I came back it was as if they were not alone during those days, everything was perfect! I totally recommend her and will call her again whenever I need. Thanks Nathalie!

 • #71

  Olga (woensdag, 27 december 2017 21:48)

  Super service! Omdat onze kater Gigi extra zorg nodig heeft i.v.m diabetes komt Nathalie voor hem zorgen als we weg zijn. Met groot vertrouwen en een goed gevoel laten we alles aan haar over. Door de filmpjes die ze stuurt kan ik aan hem zien dat het goed met hem gaat en dat geeft een extra zorgeloos gevoel. Ze is super lief en heeft een groot hart voor de poezen om haar heen! Dankjewel dat je voor onze Gigi komt zorgen en we zullen zeker weten nog vaak van je Crazy Cats service gebruik maken!

 • #70

  Mandy (dinsdag, 26 september 2017 21:35)

  Heel blij geweest met de goede zorgen voor onze kat Kleine tijdens onze vakantie. Na de eerste ontmoeting had ik meteen vertrouwen in haar. Lief en betrokken, een echte dierenvriend. Je kunt geen betere oppas hebben voor je kleine viervoeter! De volgende keer als we op vakantie gaan vragen we Nathalie zeker weer. Het was een heel fijn gevoel om te weten dat thuis alles goed gaat! En de foto's en filmpjes zijn super!

 • #69

  Isolde (woensdag, 30 augustus 2017 11:43)

  Wij kunnen ons geen betere poezenoppas wensen dan Nathalie! Met 2 poezendames in huis die allebei speciale zorg nodig hebben is het ontzettend fijn om met een gerust hart op vakantie te kunnen gaan. Nathalie neemt de tijd voor knuffels en zelfs ons mensenschuwe poesje komt bij haar op schoot! Ook medicatie toedienen en meedenken over medische kwesties hoort tot haar service. De blije poezenfilmpjes en foto's die wij toegestuurd krijgen zijn een extra plus op de al uitstekende verzorging. Wij hopen dat we nog lang gebruik mogen maken van haar lieve en deskundige zorg, bedankt Nathalie, ook namens onze poezendames!

 • #68

  Anna Schrander (dinsdag, 29 augustus 2017 21:07)

  Hoi Nathalie!

  Dankjewel voor het goede zorgen van Leia toen ik op vakantie was! Kan me echt geen betere oppas voorstellen! Superleuk dat je me zovaak foto's en filmpjes sturen! Heb extra van mijn vakantie kunnen genieten wetende dat Leia goed werd verzorgd!!!

  Xx Anna

 • #67

  Laura (zaterdag, 26 augustus 2017 12:47)

  Heerlijk om met een gerust gevoel op vakantie te kunnen gaan en te weten dat Poes liefdevol verzorgd wordt en alle aandacht krijgt van Nathalie. Heel leuk dat je regelmatig liet horen en zien hoe het met haar ging. Poes was totaal op r gemak en ontspannen bij thuiskomst. Ik kan iedereen jouw service aanraden! Nogmaals dankjewel voor al je goede zorgen :-) en bij de volgende vakantie hopelijk weer tot ziens

 • #66

  Jessie (zondag, 13 augustus 2017 15:58)

  Super opvang voor onze 2 jongetjes. Zeker voor herhaling vatbaar. Gaf tijdens onze vakantie een gerust gevoel. Tot de volgende keer. Poen van Kenske en Pieselke���

 • #65

  Tom (zondag, 13 augustus 2017 09:47)

  Crazycats is een echte aanrader. Ook nu zijn we weer heerlijk relaxed op vakantie kunnen gaan omdat we weten hoe goed onze boeven verzorgd worden. Ze krijgen niet alleen eten, maar er wordt ook met ze gespeeld en wij krijgen updates, incl foto's toegestuurd! Crazycats zorgt er als extra ook nog eens voor dat de brievenbus geleegd wordt en er was zelfs gestofzuigd bij thuiskomst! Onze katten waren heel relaxed toen we thuiskwamen, deze oppasservice is zowel voor hen als voor hun baasjes 100x beter dan ze wegbrengen naar een pension. Thx Nathalie!

 • #64

  Marleen Boot (zaterdag, 17 juni 2017 14:34)

  Hallo Nathalie, sinds kort help je me met de verzorging van de pootjes van onze lieve, prachtige, oude kater Nelis. Je professionele hulp bij de verzorging van is fantastisch. Je bent vertrouwd, en het is goed te weten dat je ook hulp kunt geven bij medische zorg voor de diertjes.
  Je straalt je liefde voor de dieren uit dat is heel bijzonder.
  Bedankt, voor alle goede zorgen.

 • #63

  Vera (donderdag, 08 juni 2017 19:15)

  Hi Nathalie, bedankt voor alle goede zorgen op mijn kleine monstertje! Super blij met je service. :) ging met een gerust hart naar Pinkpop, en door de leuke foto's en filmpjes hoefde ik me geen zorgen te maken!

 • #62

  Vivi Manos-Lintner (zondag, 07 mei 2017 22:24)

  Hallo Nathalie,

  Bedankt voor het verzorgen van mijn schatjes tijdens onze vakantie. Fijn dat we contact hadden via Whatsapp en bedankt voor de filmpjes en foto's. Veel succes met je bedrijf.!!!'

 • #61

  Pancho (donderdag, 29 september 2016 23:23)

  Dank je wel voor de hele goede verzorging van mijn 2 poezen! De foto's per Whatsapp waren ook erg leuk. Uitstekende service.

 • #60

  Mariken & Marja (donderdag, 29 september 2016 18:04)

  Hoi Nathalie,

  Bedankt voor de supergoede verzorging van onze katten Jip en Juul, en niet te vergeten de "buitenkat" Quasimodo : - ). Het was fijn om tijdens de vakantie de leuke foto's en filmpjes te ontvangen. Zo kan je met een gerust gevoel op vakantie!

  Mariken en Marja

 • #59

  Sam&Verkade (maandag, 22 augustus 2016 08:29)

  Een schot in de roos! Nathalie inzetten als je met vakantie bent. Geweldig!
  Ze is zo begaan met de beestjes; zoonlief keek iedere dag uit naar de berichtjes van Nathalie met foto's & filmpjes. Zorgeloos, liefdevol en vol vertrouwen.
  Ik zeg het voort! Nathalie, je hoort van mij als we weer op pad zijn:) Zeker weten!

  DANK voor alles!
  Wencke

 • #58

  Erika (zondag, 21 augustus 2016 16:03)

  Hoi Nathalie,

  Wij willen jou nogmaals heel erg bedanken voor je goede zorgen voor onze poes Loesje en onze 2 caviaatjes Krullie en Willie. Het was best moeilijk de dieren voor het eerst bijna 3 weken alleen te laten in een half verbouwd huis notabene met nieuwe kattenluikjes), maar mede dankzij de Whats app berichtjes van jou wisten we dat ze in goede handen waren.

  Heel erg bedankt en tot een volgende keer!

 • #57

  Sonia (donderdag, 28 juli 2016 22:25)

  I went back home for holidays and Nathalie came to my place to look after my pets: two guinea pigs and one (free walking, so a troublemaker) rabbit. Nathalie came to see them first and I explained her everything. During the holidays I've always received updates, photos and videos of the piggies and bunny, which was super nice!! I came back and everything was perfect and very clean! Thanks Nathalie, very recommended!

 • #56

  Gaby (en Ronald) (vrijdag, 15 juli 2016 14:11)

  Het is voor de eerste keer dat wij op vakantie gingen met z'n allen, dus de vertrouwde familie oppas was er ook niet. Maar het ging allemaal super met Nathalie, de katten waren goed verzorgd en de leuke foto's en video's van de katten via Whatsapp waren altijd fijn om te zien. Ook verassend dat Molly nu snoepjes eet. Gaan wij zeker weer doen als het ooit nodig is, top dierenoppas. :)

 • #55

  Sonja (donderdag, 28 april 2016 19:46)

  Afgelopen dagen voor het eerst gebruik gemaakt van de crazy cats service voor onze ondeugende kitten Raja. Heel fijn om op de hoogte gehouden te worden via whattsapp. Wij hebben extra kunnen genieten van onze vakantie dankzij de goede zorgen van Nathalie. Dankjewel en het was zeker niet de laatste keer1

 • #54

  Lára (maandag, 25 april 2016 18:29)

  Nathalie took care of our two lovely cats during the Christmas break 2015-2016 and it was perfect. We had a little meeting before leaving for the holidays where the cats already found her interesting and nice ;) Nathalie is very professional, has a very good connection with cats and trusting personality traits. The regular updates via Whatsapp were really comforting and a nice extra detail of her service! When we came back we could feel that Oliver and Oscar were not in distress, and even more relaxed than other times we had been gone for holidays.
  We recommend Crazy Cats to those who care about their animals and want a happy solution for everyone involved, bedankt Nathalie!

 • #53

  Celina (maandag, 19 oktober 2015 19:58)

  Voor de eerste keer gebruik gemaakt van Nathalie's crazy cats service. Mijn katten Luna en Noah waren in zeer goede handen bij Nathalie. We werden op de hoogte gehouden via Whatsapp en dat was ook heel erg fijn. En niet alleen mijn katten maar ook mijn 2 parkietjes en visje werden goed verzorgd. Volgende keer maken we zeer zeker weer gebruik van Crazy Cats en kunnen we met een gerust hart op vakantie.

  Bedankt Nathalie!! Tot de volgende keer.

 • #52

  This (dinsdag, 29 september 2015 17:39)

  Geweldig die Nathalie, wj hadden eerder afgesproken met de dieren arts dat een van onze katten daar verzorgd kon worden.Dus wij hadden onze reis geboekt en toen wij belden om ons Prupke daar te laten verzorgen, was het een en al ja maar....
  Wij vingen de naam Crazy Cats op. Opgezocht op internet en gelijk gebeld en wij kregen Nathalie aan de telefoon. Na afspraak bij ons thuis bleek Nathalie beschikbaar voor opvang.
  Wij kregen geregeld sms berichtjes van haar hoe met de poesjes ging. Geweldig. Nathalie die volgende keer weer zouden wij zeggen.

 • #51

  Patty (zondag, 06 september 2015 11:18)

  Wat zijn wij blij met Nathalie!!! Met veel liefde en toewijding heeft zij voor onze kat Timmy gezorgd terwijl wij genoten van onze vakantie op Mallorca. Timmy heeft suiker en zodoende vergt de verzorging wat meer aandacht dan standaard. Dit hebben we met een gerust hard over kunnen laten aan Nathalie. Zij heeft Timmy goed in de gaten gehouden en hem ook redelijk stabiel gekregen in zijn waardes. Iets wat ons in twee jaar niet gelukt is. Ze heeft ons ook van waardevolle tips voorzien waarmee wij er zelf voor kunnen zorgen dat Timmy ook stabiel blijft. Dank je wel Nathalie!!! Wij laten Timmy een volgende keer weer met een gerust hart aan jouw zorg over!

 • #50

  Ineke (dinsdag, 04 augustus 2015 08:31)

  Wat is dat fijn, te weten dat je kat in goede en liefdevolle handen is... Onze Kiki is door Nathalie het afgelopen weekend super verzorgd. Kregen telkens korte update met foto als ze bij Kiki was geweest. Geen stress meer ondekt bij de kat, die ze voorhee wel had als ze naar het kattenpension ging. Crazy Cats dierenverzorgingservice is DE oplossing voor een ontspannen vakantie, wetende dat je huisdier ook goed verzorgd wordt. Dankjewel Nathalie!!!

 • #49

  Cisca (woensdag, 15 juli 2015 23:29)

  Afgelopen weekend heeft Nathalie voor de eerste keer voor Floor en Luna gezorgd tijdens onze afwezigheid.
  Van te voren was er een kennismakingsgesprek, waarbij Nathalie alle belangrijke zaken met ons doorliep en noteerde. Dat geeft al een goed gevoel.
  Luna is nieuwsgierig en wil graag van alles op de hoogte blijven. Floor daarentegen is schuw naar vreemden en verstopt zich dan het liefst.
  Op de foto's die Nathalie via Whatsapp stuurde, is te zien, dat ook Floor zich even vertoonde. Een goede ontwikkeling.
  Ik vind het belangrijk dat je met een gerust hart weg kan gaan en dat de poezen in hun eigen omgeving kunnen blijven.
  We hebben meteen een nieuwe afspraak met Nathalie gemaakt.
  Dank je wel voor de goede zorgen en tot een volgende keer.

 • #48

  Jessica (zondag, 12 juli 2015 21:01)

  Nathalie has been the sweetest and most professional cat sitter ever! I've been almost 3 weeks in holidays and I was not worried at all about my cat Pinkie because I knew she was in good hands. Also the fact that Nathalie kept us always updated with pictures made us feel so at ease and happy!
  I absolutely recommend Crazy Cats! :)

 • #47

  Janneke (dinsdag, 14 april 2015 06:27)

  Heerlijk, fijn op de hoogte gehouden via Whatsapp over mijn poezen Shah en Shikih. Bij terugkomst waren ze helemaal rustig en goed verzorgd, het was de eerste keer met Nathalie maar nu zeker niet de laatste!