Tarieven

Tarieven Crazy Cats (per 1 januari 2023 inclusief 21% BTW)

 

1 x zorg per dag

2 x zorg per dag*

Kennismakingsgesprek

GRATIS

GRATIS

Verzorging 1 kat

€16,50

€31,-

Verzorging 2 katten

€20,-

€37,-

Verzorging 3 katten

€23,-

€40,-

Verzorging 4 katten

€26,-

€43,-

Verzorging 5 of meer katten

Op aanvraag

Op aanvraag

Konijnen & knaagdieren
(met combinatie kat)

€7,50

X

Konijnen & knaagdieren
(zonder combinatie kat)

€16,50

X

Sleutel service*
(binnen standaard werkgebied)

€15,- ophalen

€15,- terugbrengen

Post en binnen planten

GRATIS

GRATIS

Reis- en km vergoeding
(alleen buiten standaard werkgebied)

€0,50 ct. per km extra

€0,50 ct. per km extra

Toeslag feestdag(en)**

€5,- extra per feestdag

€5,- extra per feestdag

 

*2 x zorg per dag: Deze optie is helaas NIET mogelijk tijdens: de zomervakantie periode (uitzondering in zomer = mits medische noodzaak zoals insuline), Kerstdagen, Oud en Nieuw, Carnaval & Pinkpop festival. Enkel 1 bezoek per dag is mogelijk.

*Sleutel service: u kunt er ook voor kiezen om de sleutel zelf te brengen en na de verzorging weer op te halen. Dan worden de sleutel kosten uiteraard niet in rekening gebracht.

**Feestdagen 2023: Nieuwjaarsdag (1 januari); Goede vrijdag (7 april); Pasen (9 en 10 april); Koningsdag (27 april); Bevrijdingsdag (5 mei); Hemelvaartsdag (18 mei); Pinksteren (28 en 29 mei); Kerst (25 en 26 december), Oudejaarsdag (31 december).

Let op: Indien betaald parkeren bij u in de buurt van toepassing is, wordt het parkeer uurtarief bij de verzorg kosten (per dag) gerekend.

Een TIP is om een Digitale Bezoekerspas bij de Gemeente Maastricht aan te vragen zodat u 50% korting ontvangt. U ontvangt inlog codes en u kunt gemakkelijk  opwaarderen indien nodig. Met deze codes kan ik inloggen en mijn auto aanmelden indien ik kom verzorgen. Dit is veel voordeliger voor u plus de meest efficiënte wijze van parkeren voor Crazy Cats (en uw andere bezoekers). Voor het aanvragen van deze bezoekersregeling, klik hier. 

 

Belangrijke voorwaarden:

 

Betaling en annulering 


1. Alle prijzen weergegeven op de website en prijsopgaven zijn inclusief BTW (21%).

2. Op verzoek verstrekt opdrachtnemer ( Crazy Cats dierenverzorgservice) vooraf een prijsopgave aan opdrachtgever (klant). Als de data door beide partijen bevestigd is voor de gewenste verzorg periode dan is deze bindend, hetzij via email of WhatsApp. 

3. Crazy Cats zal via WhatsApp via een betaal link het bedrag van de verzorg data toesturen. Het verschuldigde bedrag van de afgesproken verzorg periode dient uiterlijk 4 weken voor aanvang van de verzorg data in het bezit te zijn van Crazy Cats. 

4. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de verzorgperiode wordt 50% gerestitueerd. Bij annulering binnen 2 weken wordt geen geld gerestitueerd. Mits absolute noodzaak dan wordt een krediet gegeven die binnen 1 jaar opgenomen dient te worden (bespreek dit met Crazy Cats indien van toepassing a.u.b.).

5. Indien de opdrachtgever eerder thuiskomt dan afgesproken met Crazy Cats, wordt GEEN restitutie gegeven (de verzorg periode is middels gereserveerd voor uw dier). Uitzondering zoals hierboven beschreven in geval van nood.

6. Indien de betaling binnen 14 dagen achterwege blijft volgt een vriendelijke herinnering per email of WhatsApp. Indien de betaling binnen 21 dagen niet voldaan is volgt een administratieve verhoging van 10% van het totale bedrag.

7. Indien de vordering uit handen moet worden gegeven, zullen de incassokosten op de opdrachtgever verhaald worden inclusief het totale bedrag na de administratieve verhoging.

 

Algemene en Medische voorwaarden:

Voor de volledige Algemene & Medische voorwaarden (nogmaals) te ontvangen neem dan contact op met Crazy Cats. Tijdens of na de kennismaking mogen deze besproken worden indien er vragen over zijn. Bij betaling van de verzorg periode van uw kat(ten) gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden en zijn deze bindend voor de duur van de verzorg periode van Crazy Cats dierenverzorgservice.