Samenwerkingen

Happy Cats Gedragstherapie

Van jongs af aan is Sylvana omringd door dieren. Haar liefde voor dieren, en katten in het bijzonder, kwam dan ook zeker niet uit de lucht vallen.

 

Na een studie Dierenverzorging en een opleiding tot Paraveterinair mag Sylvana zich sinds 2017 ook officieel 'Kattengedragstherapeute' noemen. En dat bevalt erg goed. Naast haar baan als paraveterinair geeft ze door het hele land advies op het gebied van kattengedrag. Met tevreden katten en eigenaren als resultaat.

 

Voor de specialisatie tot kattengedragstherapeute volgde Sylvana 4 jaar de gelijknamige opleiding aan Tinley Academie, al 19 jaar hét kennisinstituut op gebied van diergedrag. Daarnaast volgt ze cursussen om up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen in haar vakgebied. 

 

Vragen of hulp nodig? Bel Sylvana op 06 50 61 34 01 of bezoek de Happy Cats Gedragstherapie website 

Dierenartsenpraktijk hof ter roye

 

Dierenartsenpraktijk Hof ter Roye

Rooi 29 bus 1 

3740 Bilzen

+32 89 86 00 43

www.hofterroye.be

info@hofterroye.be

 

 

Dierenartsen Greet Schoubs (L) & Liesbet Hermans (R)
Dierenartsen Greet Schoubs (L) & Liesbet Hermans (R)

Greet Schoubs en Liesbet Hermans hebben in februari 2014 samen een praktijk opgericht: dierenartsenpraktijk Hof ter Roye te Bilzen, net over de grens bij Maastricht.

 

Crazy Cats heeft jarenlang met deze twee dames mogen samenwerken en ik weet hoe bekwaam en begaand ze zijn met hun patiënten. Hun gelijkaardige manier van werken, hun visie op diergeneeskunde en hun passie voor het vak maken van Greet en Liesbet een ijzersterk duo. Ze vormen een complementair team met elk hun eigen interesse in verschillende vakgebieden. Om bij te blijven met de laatste trends en vernieuwingen in de diergeneeskunde, en om hun vaardigheden te perfectioneren, volgen Greet en Liesbet ook regelmatig bijscholingen in binnen- en buitenland.

 

In Hof ter Roye behandelen beide dierenartsen elk gezelschapsdier met de grootste zorg en toewijding, alsof het hun eigen huisdier was. Deze eigenschappen komen overeen met de visie van Crazy Cats en daarom kan ik van harte DAP Hof ter Roye aanraden als u een goede praktijk zoekt voor uw huisdier.