Service aan huis

 

Wat biedt Crazy Cats dierenverzorgservice?

 

Crazy Cats dierenverzorgservice verzorgt uw dier(en) aan huis bij uw afwezigheid door bijvoorbeeld vakantie, zakenreis, weekendje weg of ziekenhuisopname.  

 

Ook bij herstel van een ziekte, operatie of bij een (tijdelijke) fysieke beperking, helpt Crazy Cats met het verzorgen van uw huisdier(en). Crazy Cats komt u dan helpen met de dagelijkse verzorging. Tevens hulp bij wondverzorging of toediening van medicatie bij uw dier is een van de vele mogelijkheden.

 

De verblijven van de dieren zullen in een prima staat verkeren, net zo netjes zoals u ze heeft achtergelaten. Eventuele ongelukjes worden opgeruimd en indien nodig wordt het verblijf gestofzuigd om bijvoorbeeld katten zand, haren, etc. te verwijderen. Indien gewenst kunnen ook aanwezige konijnen en knaagdieren worden verzorgd.

 

Tevens wordt de post uit de brievenbus gehaald en uit het zicht gelegd. In overleg is er ook de mogelijkheid om de binnen planten te wateren zodat deze er ook mooi bijstaan bij uw terugkomst.

Mijn katertje Pip
Mijn katertje Pip

Waarom een dierenverzorgservice aan huis? 

  

Voor veel dieren, met name katten, is het heel beangstigend om uit de vertrouwde omgeving gehaald te worden. Daarom is een pension eigenlijk niet de beste oplossing. Veel katten, als niet bijna alle katten, raken hier gestrest van en voelen zich er niet op hun plek. Ze zijn immers niet thuis, waar ze het liefst zijn!

 

Naast katten verzorgt Crazy Cats ook andere diersoorten aan huis, zoals konijnen & knaagdieren. Zo kan uw kat, konijn, cavia of hamster in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven en kunt u er onbezorgd tussenuit; of dit nu één dag of enkele weken is. Crazy Cats zorgt ervoor dat uw geliefd huisdier niets tekort komt!

 

Wat betreft hondenverzorging, raad ik een hondenpension aan als u op vakantie gaat. Honden zijn hier anders in dan katten en meestal vinden zij een pension geweldig waar ze samen kunnen spelen met andere honden. Ook een hondenuitlaatservice is een goede oplossing als u een dagje lang van huis bent of lange dagen werkt.